1724 (HU, AT, PL)

1724 je spoločným projektom troch hudobníkov rôznych národností. Luca Kézdy, ktorá sa narodila v Győri, absolvovala Katedru estetiky a filozofie ELTE, získala divácku cenu vo finále jazzovej husľovej súťaže Maďarského rozhlasu v roku 2006. Odvtedy cestuje po celej Európe so svojím triom Santa Diver. Vyskúšala niekoľko žánrov, okrem jazzu vo voľnej improvizácii, popu a fusion music. Hrala s hudobníkmi ako Free Style Chamber Orchestra, Nigun, Zoltán Lantos, Csaba Deseő, Frigyes Pleszkán, Ágnes, Tereskova, Erik Truffaz, Laurent Blondiau, Alexander Balanescu.
Rakúsky bubeník Emil Gross tiež vyniká v niekoľkých štýloch vrátane psychedelických, bluesových, drum&bass, afro-beat a avantgardy. Jeho silnou stránkou je vývoj nových zvukových sfér, vytváranie citlivých rytmických sekvencií. Snaží sa do hudby zapojiť čo najviac znejúcich objektov, materiálov a elektronických zariadení. Hral už s hudobníkmi ako Joe Fonda, Debbie Davies, Mike Kindred, Abdeljalil Kodssi, Paul Rogers, István Grencsó alebo Alexander von Schlippenbach.
Tomasz Leś je profesionálnym hudobníkom od roku 2004, promoval na známej Poľskej jazzovej akadémii. Miluje improvizáciu, ale so svojím triom 100nka hrá viazanejšiu hudbu, kombinujúcu rôzne štýly a je tiež členom jednej zo slávnych poľských hip-hopových kapiel. Hral s takými hudobníkmi ako Herb Robertson, Viktor Tóth, Béla Ágoston, Piotr Wojtasik, Antoni Gralak, Mikołaj Trzaska …