Öcsi + Ko + Anti (SRB, HUN)

Kovács Ferenc – hegedű, trombita, ének 1957-ben született Budapesten. Édesapja Munkácsy díjas szobrászművész volt, édesanyja festőművész. Alapító tagja volt a Budapest Ragtime Bandnek, mellyel 15 évig dolgozott. 1994 óta dolgozik a Balogh Kálmán Gipsy Cymbalom Banddel, melynek egyre inkább meghatározó tagja. A nemzetközi sztárok küzül dolgozott többek között Balanescuval, Steve Hackettel, David Murray-vel, Hamid Drake-el és Archie Sheppel is, aki azt nyilatkozta róla, hogy „A világ egyik legjobb hegedűse, aki emellett úgy trombitál, mint Miles Davis.” 2001-ben jelent meg a hazai zenei életben legjelentősebb önálló produkciója, a Magony CD és ennek előadására felállított zenekara. A kortárs parasztbarokk zenét játszó Magony zenekar az egyik legegyedibb magyar zenei formáció, kompozíciói a magyar népzenéből, a jazzből és a kortárs zenéből egyaránt merítkeznek. Már a Djabe zenekar első, 1996-os lemezének aktív közreműködője volt, majd 2001-től 2016-ig a zenekar állandó tagja, meghatározó szólistája. Nem csak autentikus, népi gyökerekre visszavezethető hegedűjátéka, hanem karakteres énekhangja is fontos hordozója a Djabe magyaros zenei világának.

Kovács Zoltán – 1973-ban született Egerben. Alap- és középfokú tanulmányait már Győrben végezte. A budapesti Liszt Ferenc Akadémiát 1998-ban fejezte be. Klasszikus zeneszerzés és zongora tanulmányai mellett 13 éves kora óta foglalkozik jazz-zel. 1997 óta tagja a Tea zenekarnak. A Friderikusz és a Luxor Show-n kívül számos jazz, pop, könnyűzenei darabok és hangszerelések, valamint TV és színházi produkciók zenéi fűződnek a nevéhez. 2001 és 2016 között volt a Djabe billentyűse. A Djabe koncerteken szóló zongora betéteiben gyakran kalandozott klasszikus hangzások felé is, amely mindig üdítő színfoltja az előadásoknak. Steve Hackett, a Genesis gitárosa, aki rendszeres közreműködője a Djabe koncerteknek, a legnagyobb elismeréssel nyilatkozott Kovács Zoltán játékáról. Aktív zenészi pályája mellett zenepedagógusi munkát is vállalt Győrben.

Brasnyó Antal – brácsás, népzenész, Lajkó Félix konceretjeinek állandó közreműködője, de sokat játszott Dresch Mihály együtteseiben is. Jelenleg szólóban keresi zenei útját. Hangszerkészítőként is ismert.